Дев'ять нових відтінків VEKA SPECTRAL для віконного дизайну

Весна – пора змін, час, коли природа прокидається від зимового сну, а ми з нетерпінням чекаємо чогось нового та свіжого. Цього року компанія VEKA тішить нас яскравими новинками у світі віконних профілів: дев'ять нових відтінків SPECTRAL, створені відповідно до останніх тенденцій у європейському дизайні, покликані надати вашій оселі особливої індивідуальності та стилю. Відтепер покупці матимуть ще більший вибір і можливість стати власником вікон, які ідеально впишуться в будь-який інтер'єр.

Інноваційні колірні рішення для профілів VEKA SPECTRAL

Елегантна класика

Нові кольорові рішення від VEKA підкреслюють стриманість та елегантність. Виробник робить ставку на ультраматові відтінки з «металевим» відливом, який надає вікнам сучасного вигляду. Відтепер серед доступних кольорів «Блакитна сталь» (stahlblau) та «Чистий білий» (reinweiß), що гармонійно поєднуються з будь-яким традиційним чи сучасним стилем.

Розмаїття кольорів

Завдяки появі ще чотирьох нових відтінків палітра кольорових рішень від виробника стала ще більш різноманітною. Відтепер клієнти можуть обирати серед найсміливіших варіантів, як-от «Зелена ялиця» (tannengrün), «Монументальний зелений» (monumentengrün), «Винний червоний» (weinrot) та «Сепія коричневий» (sepiabraun), щоб надати своїй оселі неповторного вигляду.

Природна палітра

Крім того, вперше в історії компанії було представлено одразу три відтінки, що нагадують натуральну деревину: «Ніжний дуб антик» (tender oak antik), «Ніжний дуб сірий» (tender oak grau) та «Ніжний дуб білий» (tender oak weiß). Це дизайнерське рішення було створено з використанням сучасних технологій, щоб стати ідеальним вибором для тих, хто цінує природність і натуральність.

Перспективи розвитку 

«Щодня вимоги замовників до сучасних віконних і дверних конструкцій з ПВХ стають дедалі суворішими. Важливо, щоб вони були не тільки надійними, а й мали різні спеціалізовані технічні характеристики. Також необхідно враховувати візуальне та тактильне враження, яке вони створюють. Адже повертатися в місце, де панує гармонія, завжди приємно», – зазначає комерційний директор компанії «VEKA Україна» Алекс Вілл.

Профілі VEKA SPECTRAL мають матову поверхню, яка приваблива на вигляд і при дотику, нагадуючи оксамит. Вони також забезпечені захистом від УФ-випромінювання, високою стійкістю до механічних пошкоджень і забруднень.

Технологія SPECTRAL продовжує розвиватися, обіцяючи ще більше інновацій. Сучасний дизайн, висока якість і надійність роблять ці профілі ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт і стиль. 

Залишити заявку

Працюємо щодня з 09.00 до 21.00