• Головна
  • Новини
  • REHAU – лідер серед виробників профільних систем в Україні

REHAU – лідер серед виробників профільних систем в Україні

REHAU Window Solutions продовжує впевнено займати провідні позиції в Україні, підтверджуючи свою бездоганну репутацію серед українських споживачів. Комплексне дослідження вподобань покупців «Вибір року» знову визнало REHAU найкращим брендом у категорії «Виробник профільних систем для металопластикових дверей та вікон» у 2023 році.

Результати дослідження «Вибір року 2023»

Щороку українські споживачі відповідають на одне просте запитання, завдяки якому всенаціональне дослідження вподобань споживачів «Вибір року» визначає найулюбленіші бренди та товари, на які орієнтуються мільйони українців.

У 2023 році споживачі знову обрали лідером своїх вподобань REHAU в номінації «Виробник профільних систем для металопластикових дверей і вікон». Бренд здобув перше місце з суттєвим відривом від інших претендентів.

Згідно з комплексною оцінкою, проведеною з урахуванням думки населення, експертів, рекламістів, високого журі та оргкомітету фестивалю, REHAU отримала 44,6 бала.

32% опитаних серед населення визнали REHAU найкращим виробником профільних систем для металопластикових дверей і вікон, у той час, як 41,1% експертів високо оцінили продукцію компанії.

REHAU в Україні – інновації для кращого життя

«Ми впевнено покращуємо рейтинг довіри українських споживачів з року в рік, тому що в центрі нашої уваги завжди люди», – зазначають представники REHAU. «Продукція та послуги REHAU спрямовані на покращення життя кожного нашого клієнта. У REHAU ми щодня переосмислюємо, як люди працюють і живуть, і створюємо рішення, які допомагають зробити житлові простори максимально сучасними, зручними та комфортними, а також справлятися з викликами нового часу».

Кожне нове покоління вікон і дверей REHAU стає втіленням технології теплової автономії, сучасного дизайну, інклюзії, безпеки та відповідального ставлення до довкілля.

75 років інновацій та якості

Цього року наша компанія відзначає 75-річний ювілей під гаслом «Прискорюємо прогрес. Покращуємо життя». Це одночасно місія бренду та пристрасть української команди REHAU. «Ще 1996 року ми встановили надзвичайно високу планку щодо унікальності та якості клієнтського сервісу у віконній галузі країни, і сьогодні маємо задоволення спостерігати результати такої системної роботи з клієнтами. Особливо зараз, коли країна бореться за фундаментальні цінності, для нас важливо, щоб замовник був упевненим і захищеним у своєму виборі».

REHAU висловлює особливу подяку партнерам, які своєю професійною та злагодженою роботою в різних регіонах країни зміцнюють довіру до вікон цього бренду та допомагають здійснювати спільну мету – покращувати життя людей.

Докладніше про премію «Вибір року»

Головна бізнес-премія країни вже впродовж 22 років визначає та популяризує найкращі бренди та товари, які відповідають вимогам часу, працюють на результат і щиро піклуються про кожного споживача. Нагорода користується найбільшою довірою серед інших наявних нагород на ринку, що підтверджує 35,9% опитаних (за даними міжнародної дослідницької компанії Ipsos*).

*Всенаціональне дослідження вподобань споживачів проводить міжнародна маркетингова компанія Ipsos в Україні – третя за величиною дослідницька агенція у світі. Методика визначення найкращого товару або послуги в номінації розроблена компанією Festivals International (США). Вона складається з комплексної оцінки позицій товару на ринку, що враховує результати досліджень вибору споживачів, оцінки експертної ради, оцінки представників провідних рекламних агентств, висновків високого журі та оргкомітету фестивалю.

Надійність і якість REHAU

REHAU Window Solutions залишається надійним партнером для українських споживачів, пропонуючи інноваційні та якісні віконні рішення, які роблять життя комфортнішим, безпечнішим та сучаснішим. Компанія пишається своїми досягненнями та прагне до подальшого розвитку, враховуючи потреби та вподобання клієнтів. Разом ми створюємо краще майбутнє для всіх.

Залишити заявку

Працюємо щодня з 09.00 до 21.00